Королівська громада
Закарпатська область, Берегівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про проведення громадського обговорення

Дата: 16.01.2023 15:53
Кількість переглядів: 437

Інформаційне повідомлення

про проведення громадського обговорення

кандидатури старости  Новоселицького старостинського округу

Королівської селищної ради:

                            

Королівська селищна рада Берегівського району Закарпатської області у період з 16 січня 2023 року по 23 січня 2023 року проводить громадське обговорення кандидатури старости Новоселицького старостинського округу відповідно до Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости у Королівській територіальній громаді.

 Королівський селищний голова вносить на громадське обговорення жителів села Новоселиця на посаду старости  Новоселицького старостинського округу кандидатуру Дзяпка Юрія Юрійовича 04.09.1968 року народження, мешканця села Новоселиця.

Збір підписів на підтримку кандидатури старости на території Новоселицького старостинського округу Королівської селищної ради відбудеться 18 та 19 січня 2023року шляхом заповнення опитувальних листів в приміщенні адмінбудівлі колишньої Новоселицької сільської ради за адресою с.Новоселиця, вул.Шевченка, 75 Берегівського району Закарпатської області з 08год.00 хв. до 17 год.00 хв.

З інформацією про кандидата можна ознайомитись за вище вказаною адресою.

За додатковою інформацією та для письмових пропозицій, зауважень звертатись до комісії з проведення громадського обговорення кандидатури старости Новоселицького старостинського округу Королівської селищної ради за адресою: смт Королево, вул. Центральна, 50 (адмінприміщення селищної ради).

Громадське обговорення має відкритий характер, проводиться на засадах добровільності, гласності та свободи висловлювань. Ніхто не може бути примушений до участі або обмежений в участі при проведенні громадського обговорення.

Жителям Новоселицького старостинського округу для реєстрації та участі в громадському обговоренні при собі необхідно мати:

- паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України - для осіб, недавно прийнятих до громадянства України, (якщо паспорт нового зразка у формі ID картки, то додатково при собі мати документ, що засвідчує зареєстроване місце проживання).

Волевиявлення особи щодо підтримки кандидата на посаду старости засвідчується її особистим підписом. Опитування здійснюється шляхом заповнення громадянами опитувального листа, форма якого встановлена згідно додатку 1 до Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости у Королівській територіальній громаді.

Відмова від надання документів, які підтверджують особу, або відмова від надання згоди на обробку персональних даних є підставою для відхилення особи від участі у громадському обговоренні та неврахування думки цієї особи при встановленні підсумків громадського обговорення.

Опитувальний лист на підтримку кандидата є частиною протоколу, додається до нього та обов’язково має містити: прізвище, ім’я (усі власні імена) та по батькові (за наявності), число, місяць і рік народження, паспортні дані, адресу реєстрації, підпис мешканця старостинського округу, який підтримує дану кандидатуру.

Право голосу на громадському обговоренні мають тільки жителі відповідного старостинського округу, які є громадянами України і мають право голосу на виборах.

 Усі особи, які беруть участь в опитуванні, надають згоду на обробку наданих ними персональних даних у межах та у спосіб, необхідний для організації та врахування результатів громадського обговорення.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь