Королівська громада
Закарпатська область, Берегівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про наявність вакантних посад

Дата: 03.10.2022 11:41
Кількість переглядів: 287

 

ОГОЛОШЕННЯ

Відділ комунальної власності, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Королівської селищної ради з правом юридичної особи публічного права повідомляє про наявність вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування:

 

  • головний спеціаліст відділу;
  • завідувач сектору – головний архітектор сектору містобудування та архітектури.

1. Кваліфікаційні вимоги на заміщення посади головного спеціаліста відділу: вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою,  вміння працювати з ПК в обсягах, достатніх для виконання службових обов’язків, використовувати програмне забезпечення. Без вимог до стажу роботи.

2.Кваліфікаційні вимоги на заміщення посади завідувач сектору – головний архітектор сектору містобудування та архітектури: вища освіта за спеціальністю «Архітектура», «Архітектура  та містобудування», «Архітектура  та будівництво» не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою, стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.

Призначення відбувається відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану» БЕЗ КОНКУРСНОГО ВІДБОРУ, обов’язковість якого передбачена законом, на підставі поданої заяви, заповненої особової картки (форма № П-2ДС) та документів, що підтверджують наявність громадянства України, освіти та досвіду роботи згідно з вимогами законодавства, встановленими щодо відповідних посад.

Інформація щодо режиму роботи,  основних функціональних обов'язків, розміру і умов оплати праці та прийом документів здійснюється  у відділі організаційно-правової та кадрової роботи Королівської селищної ради за адресою: 90332, Закарпатська обл., Берегівський р-н, смт. Королевовул. Центральна, 50,  з 09 по 16 год. за к.ч., крім суботи та неділі.

 Тел.: (03143)  4-12-75.

Документи подавати за адресою: Королівська селищна рада, селище Королево, вул. Центральна, 50.

Довідки за телефоном: 031-43-4-12-75.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь