Королівська громада
Закарпатська область, Берегівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про наявність вакантних посад

Дата: 03.10.2022 11:41
Кількість переглядів: 356

 

ОГОЛОШЕННЯ

Відділ комунальної власності, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Королівської селищної ради з правом юридичної особи публічного права повідомляє про наявність вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування:

 

  • головний спеціаліст відділу;
  • завідувач сектору – головний архітектор сектору містобудування та архітектури.

1. Кваліфікаційні вимоги на заміщення посади головного спеціаліста відділу: вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою,  вміння працювати з ПК в обсягах, достатніх для виконання службових обов’язків, використовувати програмне забезпечення. Без вимог до стажу роботи.

2.Кваліфікаційні вимоги на заміщення посади завідувач сектору – головний архітектор сектору містобудування та архітектури: вища освіта за спеціальністю «Архітектура», «Архітектура  та містобудування», «Архітектура  та будівництво» не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою, стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.

Призначення відбувається відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану» БЕЗ КОНКУРСНОГО ВІДБОРУ, обов’язковість якого передбачена законом, на підставі поданої заяви, заповненої особової картки (форма № П-2ДС) та документів, що підтверджують наявність громадянства України, освіти та досвіду роботи згідно з вимогами законодавства, встановленими щодо відповідних посад.

Інформація щодо режиму роботи,  основних функціональних обов'язків, розміру і умов оплати праці та прийом документів здійснюється  у відділі організаційно-правової та кадрової роботи Королівської селищної ради за адресою: 90332, Закарпатська обл., Берегівський р-н, смт. Королевовул. Центральна, 50,  з 09 по 16 год. за к.ч., крім суботи та неділі.

 Тел.: (03143)  4-12-75.

Документи подавати за адресою: Королівська селищна рада, селище Королево, вул. Центральна, 50.

Довідки за телефоном: 031-43-4-12-75.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь