Королівська громада
Закарпатська область, Берегівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ставки податків 2023

Дата: 15.04.2022 15:32
Кількість переглядів: 422

 

 

Повідомлення

 

 про оприлюднення проєктів рішення  «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Королівської селищної територіальної громади»,

 «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Королівської селищної територіальної громади»;

  • встановлення єдиного податку на території Королівської селищної територіальної громади» , «Про встановлення туристичного збору на території Королівської селищної територіальної громади»

 

 

  • до ст.9 , ст.13 Закону України «Про засади  регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та  ,  п. 12.03.8 ст. 12  Податкового кодексу України від 24.03.2022 № 2142-IX Королівська селищна рада повідомляє про оприлюднення проектів рішення  з додатками Королівської селищної ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Королівської селищної територіальної громади», «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Королівської селищної територіальної громади»; «Про встановлення єдиного податку на території Королівської селищної територіальної громади», «Про восстановления туристичного збору на території Королівської селищної територіальної громади»

 

З проектами рішень можна ознайомитись на офіційному сайті Королівської селищної ради : https://korolivska-gromada gov.ua, які оприлюднено протягом 5 робочих днів після опублікування даного повідомлення.

Дані проєкти рішення розроблено відповідно до  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Податкового кодексу України із змінами.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення проектів рішень.

 

Поштова адреса розробника проекту рішень з додатками :

90332, Україна, Закарпатська область, Берегівський район, смт. Королево, вул. ЦЕНТРАЛЬНА,50 , Королівська селищна рада.

Свої зауваження та пропозиції стосовно проектів  можна надсилати протягом місяця за поштовою адресою, зазначеною вище, або на адресу електронної поштової скриньки Королівської селищної ради : korolevo.sr@ukr.net

 

 

 

                                                                              Королівська селищна рада

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь